Prijava

Vaša prijava

Sjajni rezultati Maraton kluba Velika Gorica na 1. Kolu Hrvatske atletske lige Sjever


Atletska škola Maraton klub Velika Gorica pod vodstvom trenera Franje Gavranovića postigla je sjajne rezultate u konkurenciji 24 kluba te 470 natjecatelja na 1. Kolu Hrvatske atletske lige Sjever (HALS) koje se održalo u nedjelju, 15. travnja u Čakovcu. Pod vodstvom trenera Franje Gavranovića velikogorički atletičari postigli su sjajne rezultate.

– Rezultati koje svakako treba istaknuti su sljedeći: 1. mjesto limačice Tare Petračić na 60 m s vremenom 8,94 (osobni i klupski rekord); 3. mjesto limačice Livije Debelić na 60 m s vremenom 9,09 (osobni rekord); 3 mjesto limačice Tene Petračić na 200 m s vremenom 30,35 (osobni i klupski rekord); 1. mjesto mlađe kadetkinje Eme Vuković na 400 m s vremenom 66,05 (osobni i klupski rekord); 1. mjesto mlađe juniorke Nine Vuković na 600 m s vremenom 1:38,42 (osobni i klupski rekord) te 2. mjesto štafete limačica (u sastavu Livija Debelić – Tara Petračić – Tena Petračić – Hana Tašaković) na 4×60 m s vremenom 45,91 (klupski rekord). Limačice su ukupno osvojile odlično 3. mjesto s 155 bodova u konkurenciji 17 klubova – javili su iz MK Velika Gorica.

Ukupni rezultati su dostupni ovdje, a velika galerija slika ovdje. Video limačice Eme Vuković možete pogledati ovdje.

Članovima Kluba predstoji dosta naporan vikend s utrkama diljem Hrvatske. Dječje selekcije se u subotu natječu na Krosu sportskih novosti u Zagrebu, a u nedjelju na 2. kolu HALS-a u Varaždinu. Seniori Kluba se u nedjelju natječu na ”Homo si teć” polumaratonu u Rijeci, dok će natjecatelji u brzom hodanju nastupati u Zadru na prvenstvu Hrvatske na 10 000 metara na stazi.

foto: MK Velika Gorica

Objava Sjajni rezultati Maraton kluba Velika Gorica na 1. Kolu Hrvatske atletske lige Sjever pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.