Prijava

Vaša prijava

ODBOJKA Nastavlja se rezultatska agonija igračica Azene


Nastavljena su uzbuđenja u prvenstvu odbojkašica u svim ligama. Počinjemo s 1. ligom, u kojoj nastupa nekad velika ekipa Azene, koja se je u najboljim danima borila čak i za prvo mjesto, a danas je ostalo samo ime i bogata i lijepa povijest. Sve ostalo je ogromna sramota i odgovorni su javnosti dužni podstrijeti uzroke blamaža kojima smo svjedoci iz kola u kolo.
Vrhunac se zbio protekli vikend, kada su Azenašice uvjerljivo poražene u Zagrebu od Dinama u susretu 10 kola. Ali nije važno što su izgubile 0:3, već način na koji se to dogodilo. Naime, Azena je ukupno osvojila ponižavajućih i mizernih 23 poena. Znači ako bismo zbrajali, u tri seta nisu skupili bodova dovoljnih za jedan set. Sramota nad sramotama i vrijeme je da se reagira što prije i da se pronađu uzroci katastrofalnih izdanja Goričanki, a sve da se spriječe daljnji posrtaji. Ako nije prekasno…

U 1. B ligi Velika Gorica je poražena u Varaždinu od domaće ekipe Kitro, također kao i Azena sa 3:0, ali s ipak boljim dojmom od svojih sugrađanki, budući su ukupno osvojile 37 poena, što je ipak znatno bolje od Azenašica.
I za kraj, ipak malo i dobrih vijesti. A za njih su se pobrinuli igračice HOK Gorice, koje su u 2. ligi u sklopu 5. kola slavile na gostovanju kod Ivanca sa 3:0, po setovima je to bilo 25:16, 25:17 i 25:9. Ovim trijumfom Gorica je ostala na vodećoj poziciji, a u sljedećem kolu odlaze na novo gostovanje, ovaj put kod Štrigove.

Goran Klobučarić

Objava ODBOJKA Nastavlja se rezultatska agonija igračica Azene pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda