Prijava

Vaša prijava

SPORTSKI VIKEND Nogometaši u Puli, košarkaši kod Cibone


U 24. kolu 1. HNL nogometaši Gorice odlaze na gostovanje kod Istre. Puljani su ovaj tjedan ponovno promijenili trenera, na vruću klupu sjeo je Igor Cvitanović i odmah najavio da mu je želja slaviti protiv Goričana. Utakmica je na rasporedu u subotu od 17.30 sati.

U 16. kolu košarkaške Premijer lige Gorica igrati protiv Cibone. Bit će to sjajan test za momčad Josipa Sesara i velika prilika da vide koliko vrijede. Podsjetimo, Goričani su u prvom dijelu svladali Cibonu. Susret se igra u ponedjeljak od 18 sati u KC Dražen Petrović.

U rukometnoj Premijer ligi na rasporedu je posljednje kolo prije doigravanja. Gorica dočekuje Zamet u dobrom raspoloženju, nakon što su u prethodnoj rundi slavili u Labinu. Bit će to odlična priprema za ono što slijedi, doigravanje za ostanak.
U odbojkaškoj Ligi za ostanak Azena gostuju kod vodećeg Dinama. Utakmica se igra u nedjelju od 20 sati. To je posljednje kolo. Velikogoričanke će već prije svojega susreta znati na čemu su, jer izravan konkurent za ostanak, ekipa Drenove igra dan prije protiv susjeda Kostrene. U 1. B ligi za igračice Velika Gorica gostuju kod Vrbovca, u subotu od 15 sati. U 2. Ligi za muškarce igra se 15. kolo, a Gorica dočekuje Čazmu, u subotu od 13.30 sati, dok u 2. Ligi za žene sjajna ekipa HOK Gorice počinje doigravanje za prvaka protiv Petrinje. Utakmica je na rasporedu od 13 sati u nedjelju.
Atletska škola Maraton kluba Velika Gorica u subotu će nastupiti na ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu koje će se održati u Labinu. Na natjecanju će nastupiti u kategorijama mlađi kadeti, stariji kadeti, mlađi juniori i seniorke.

I za kraj stolni tenis. U akciji su ovaj put samo žene, koje igraju u subotu od 17 sati u svojoj dvorani protiv Vrsara. Dečki su ovo kolo slobodni.

Goran Klobučarić

 

Objava SPORTSKI VIKEND Nogometaši u Puli, košarkaši kod Cibone pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.