Prijava

Vaša prijava

Naučite kako biti sami svoji nutricionisti


Zdrav duh u zdravom tijelu! Svi težimo zdravoj i uravnoteženoj prehrani koju često ne možemo uklopiti u svakidašnji užurbani raspored koji nam ne dopušta da se pravilno hranimo. Podliježemo različitim dijetama koje ne daju rezultate zbog nedostatka vremena ili motivacije. Želite tome stati na kraj i naučiti kako se pravilno hraniti i izgubiti nakupljene kilograme bez straha od njihovog vraćanja?

POUVG ima pravu stvar za vas! Radionice pametne prehrane za odrasle koje se održavaju pod stručnim vodstvom nutricionistice, inženjerke prehrambene tehnologije i konzultantice za pravilnu prehranu, Hrvojke Becker kreću od 21. ožujka, s početkom u 19 i 30 sati, na prvom katu prostorija, na adresi Zagrebačka 37.

Hrvojka Becker, ujedno i urednica portala www.zdravaprehrana.info će na radionicama govoriti o uzrocima i posljedicama prekomjerne težine i objasniti kako najbolje kombinirati namirnice za postepen gubitak tjelesne težine kombinacijom pravilne prehrane i tjelovježbe za ukupno poboljšanje zdravog načina života.

Radionice se održavaju u trajajnju od 90 minuta jednom do dva puta mjesečno, dok cijena jedne radionice iznosi 60 kuna.

Radionice pametne prehrane uključuju teorijski dio, praktični dio u kojem će polaznici sami osmišljavati jelovnike i savjetovanje o kupnji zdravih namirnica bez velikih troškova, kako potaknuti čak i djecu da se zdravije hrane i kako se najbolje pokrenuti na fizičku aktivnost. Svaki polaznik će također imati priliku proći mjerenje i analizu tjelesnog sastava na medicinski točnoj i preciznoj dijagnostičkoj vagi u potpunoj diskreciji i mogućnost razgovora tijekom savjetovanja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem telefona na broj 01 6259 806 ili na broj 098 316 419.

Katarina Ježina

Objava Naučite kako biti sami svoji nutricionisti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.