Prijava

Vaša prijava

Nogometaši Gorice pripremaju se za gostovanje u Osijeku


Nakon što je reprezentacija odradila svoje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, nastavljaju se uzbuđenja u 1. HNL. Igrači Gorice, trenutno šestoplasiranog sastava, ovaj tjedan, točnije u petak od 16.30 sati, odlaze na megdan u Gradski vrt kod tamošnjeg Osijeka. Bit će to drugi put ove sezone da Goričani gostuju na ovom stadionu koji pamte po dobrome. Naime, podsjetimo, u rujnu prošle godine svladali su momčad Zorana Zekića s 1:0.

Ovo gostovanje je vrlo bitno, bolje rečeno, sljedeća tri kola koja će se odigrati u osam dana. Dosta toga će se odlučiti vezano uz borbu od drugog do šestog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Goričani igraju protiv izravnih suparnika u borbi za poredak od drugog do četvrtog mjesta, koje donose Europsku ligu u sljedećoj sezoni. Nakon utakmice u Osijeku, Gorica već u utorak od 16.30 sati dočekuje Lokomotivu, da bi četiri dana nakon toga ugostila Rijeku na Gradskom stadionu od 19 sati.

Raspoloženje u momčadi Sergeja Jakirovića, baš kao i cijele sezone, odlično je. Svi igrači su svjesni što donosi razdoblje ispred njih i odlučni su dati sve od sebe, a hoće li i koliko to biti dovoljno za najviše moguće dosege, ostaje vidjeti na travnjaku. Prvi je na redu Osijek, uz želju da se ponovi rezultat od prije šest mjeseci.

Goran Klobučarić

Objava Nogometaši Gorice pripremaju se za gostovanje u Osijeku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.