Prijava

Vaša prijava

Gorica odnijela bod iz Osijeka


Nogometaši Gorice gostovali su u Osijeku i protiv tamošnjeg prvoligaša odigrali zadovoljavajućih 2:2, u 26. kolu 1. HNL. Na taj način igrači Sergeja Jakirovića zadržali su nadu da bi na kraju natjecanje mogli završiti na četvrtom mjestu, poziciji koja bi ih vodila u kvalifikacije za Europsku ligu.

Što se tiče utakmice u Gradskom vrtu, remi je posve realan ishod s obzirom na sve viđeno na travnjaku. Možda Goričani mogu više žaliti za pobjedom, budući da su dva puta vodili. Oba puta je strijelac bio Kristijan Lovrić, koji je napokon počeo i pogađati. Jer, ne zaboravimo, do sada je Lovrić bio „kralj vratnica i greda“. Ali, Osječani su se ipak uspjevali u oba slučaja vratiti, i to golovima Škorića i Ejupija. Čak je Gorica posljednjih sedam minuta igrala i s igračem više, nakon što je isključen već spomenuti Ejupi, ali ipak se do posljednjih sučevog zvižduka rezultat nije mijenjao.

Nastavak prvenstva slijedi već u utorak, kada Gorica na svojem stadionu dočekuje Lokomotivu, da bi sljedeće subote ponovno bili domaćin, ali ovaj put Rijeci.

Goran Klobučarić

Objava Gorica odnijela bod iz Osijeka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.