Prijava

Vaša prijava

U Sisačkoj ulici pronađen kunić koji traži starog vlasnika ili novi, topli dom


U Sisačkoj ulici je prije dva dana pronađen kunić koji luta. Pronašao ga je sugrađanin koji je fotografiju životinje stavio na Facebook i koji je tamo pokušao pronaći vlasnika, ali bezuspješno. Čuli smo se s njim.

Govori nam kako su kunića dali na pregled i da je zdrav, ali se vlasnik još uvijek nije javio. “Nije se nitko javio, kunić je pregledan i dobro je. Trenutačno tražimo udomitelja s obzirom na to da se nitko nije javio. Pretpostavljamo da ga je netko namjerno pustio s obzirom na to da ima oko 6-8 mjeseci.”, rekao nam je.

Foto: Privatni album

Zeko je muški i nije kastriran. “Trenutno imamo nekog zainteresiranog, ali nismo sigurni hoće li se to i ostvariti. Najvažnije je da brzo nađe dobar dom.”, dodao je.

Oni ga nažalost ne mogu dugo držati pa se nadaju kako će što prije pronaći udomitelja. Ako ste zainteresirani udomiti ga ili znate o čijem se ljubimcu radi, možete se javiti Franu Božiću na broj 098/312-353. “Voljeli bismo ga što prije udomiti kod nekoga tko ga stvarno želi!”, dodao je.

Objava U Sisačkoj ulici pronađen kunić koji traži starog vlasnika ili novi, topli dom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.