Prijava

Vaša prijava

MALI NOGOMET Sinoć završeno 28. izdanje Kup HVIDRA-e


Nakon deset dana utakmica sinoć je polufinalnim utakmicama, te susretom za treće mjesto i finalom završen 28. Kup HVIDRA-e., a u organizaciji HVIDR-e Velika Gorica, a pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Zagrebačke županije i Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice.

Tradicionalno druženje malonogometaša, ove godine drugi puta u Gradskoj sportskoj dvorani u Rakarju, okončano je pobjedom momčadi Staklo Matić Max Autodijelovi, prošlogodišnjih slavodobitnika, a za koju je nastupio i Kristijan Lovrić. Oni su u posljednjoj utakmici turnira bili bolji od sastava CB Play rezultatom 3:1.

Turnir je ove godine nažalost imao samo seniorski dio, veterani ovaj put nisu imali prigodu pokazati znanje koje nikada ne iščezava. Iz godine u godinu postoje sve veći problemi oko organizacije Kupa HVIDRA-e i nadamo se da će nadležni i svi oni koji vole ovu manifestaciju i stalo im je da se ona i nastavi, sjesti za stol i dogovoriti se što i kako dalje. Ove godine dogodilo se da se neke momčadi, bez obzira što su se prijavile, nisu došle na svoje oglede, što je žalosno, da ne upotrijebimo neku težu riječ i konstataciju.

Rezultati: polufinale: Staklo Matić Max Autodijelovi – Marin Promet 2:0, CB Play –SC Flegar Splat Biomed 2:0, za treće mjesto: SC Flegar Splat Biomed – Marin Promet 1:1 (1:3 sedmercima), Finale: Staklo Matić Max Autodijelovi – CB Play 3:1. Najbolji igrač je Darko Duvnjak, strijelac Hrvoje Tokić, a vratar Pavao Ježić.

Goran Klobučarić

 

Objava MALI NOGOMET Sinoć završeno 28. izdanje Kup HVIDRA-e pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.