Prijava

Vaša prijava

U Skloništu za životinje svoj dom čekaju dvije starice – Gara (12) i Flekica (10)

[]

Sklonište za životinje Velika Gorica svakog dana na svojim stranicama objavljuje fotografije novih pasa koji traže dom. Iako svaki od njih jednako zaslužuje imati vlasnika i zauvijek dom, uvijek se u Skloništu nađu oni psi kojima je takav dom potrebniji. Ovog puta su u pitanju dvije starice od 12 i 10 godina – Gara i Flekica.

12-godišnja Gara pronađena u žbunju

“Taman kad smo pomislili da će Uskrs proći u miru i bez ozbiljnijih intervencija, dobili smo poziv da je kod malog jezera Čiće pas u žbunju i ne može se pomaknuti. Odmah smo otišli na teren i pronašli smo pseću bakicu koju su držale pikave grane da ne padne u jezero. Uspjeli smo ju izvuči van i odmah smo s njom otišli u Veterinarsku stanicu Velika Gorica.”, govore nam iz Skloništa.

Tamo je dobila lijekove protiv bolova i vitaminsku bombu kako bi joj bilo što lakše. “Na svu sreću samo se natukla i sad je puno bolje. Uz puno istraživanja i raznih spleta okolnosti uspjeli smo saznati da se pas zove Gara i ima 12 godina.” Gara je čipirana i sterilizirana i spremna je za novi dom. “Sklonište nije mjesto za ovakvu bakicu, njoj treba puno ljubavi i mirni kutak u kojem se može odmoriti.”

Flekica je malo mlađa i jako draga

Osim Gare, pronašli su i njenu prijateljicu Flekicu koja sada također traži dom. “Flekica je malo mlađa, ima 10 godina i također je čipirana, cijepljena i sterilizirana. Ove zgodne prijateljice ne moraju zajedno ići u novi dom, ali ako do toga dođe sigurno se neće buniti.”

Obje su do sada živjele u dvorištu tvrtke koja je otišla u stečaj. Hranio ih je dobar čovjek, ali sada je došlo vrijeme da dobiju životu kakav su zaslužile.

Ako ima netko tko bi Gari i/ili Flekici htio uljepšati život može se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje. Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom.

Objava U Skloništu za životinje svoj dom čekaju dvije starice – Gara (12) i Flekica (10) pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.