Prijava

Vaša prijava

Portal proslavio četvrtu obljetnicu


Prigodnim “team buildingom” koji je oko lovačkog kotla okupio uredništvo, sponzore, suradnike, i simpatizere, portal mraclin.hr u subotu je obilježio četvrtu godišnjicu početka rada. Premda prava obljetnica pada u lipnju, fešta je priređena tek pri kraju kolovoza zbog obilnog programa koji u mraclinskom društvenom životu nije jenjavao ni usred ljeta, Ali, ovo odgađanje samo je podiglo raspoloženje na Jančetovom gruntu gdje se sve odvijalo u skladu s neslužbenim geslom portala – Samo pozitivno. O tome svjedoče i fotografije Vlade Vinetića.

A ugostili smo i troje pravih, profesionalnih novinara, vjerujemo da će ih na idućim obljetnicama biti i više. Imamo mi još dosta učiti o tom zanatu, ali bome, imat će i oni štogod naučiti od nas. 

Pedesetak nazočnih do sitnih je sati raspredalo o mnoštvu zajedničkih tema, a ovdje zahvaljujemo glavnim sponzorima – Toni Kosu te Marijanu Kovačiću i Davoru Štubanu – potom svima koji su dali doprinos u tekućim ili jestivim donacijama te pomogli organizaciji proslave, osobito chefu od gulaša, Bori Gecanu i njegovom prvom asistentu Čosi Vinceku.