Prijava

Vaša prijava

Utakmice odluke


U borbu za doigravanje Goričani nisu dobro krenuli. Dva uzastopna poraza bez bodova nije start kakvog su očekivali. No, još nije sve izgubljeno. Ispred njih su još 4 utakmice i ako u tim utakmicama ostvare pobjede ostanak im je zagarantiran. Na repertoaru im još ostaje dvije utakmice protiv OK Rovinja, jedna kod kuće i jedna u Rovinju, gostujuća utakmica protiv MOK Mursa Osijek te završna utakmica protiv OK Šibenik 91 koja će se igrati u Velikoj Gorici.

„Ne mogu reći koji je točan razlog ovih poraza, ali po meni najzaslužnije su pogreške koje su nam se zalomile u bitnim trenucima igre dok se rezultat lomio. Tu zasigurno u prilog drugim ekipama ide iskustvo. Mi smo gotovo svi mladi igrači koji tek trebaju stasati u odbojkaškom svijetu i naravno da taj imperativ da moramo sve pobijediti utječe na nas i našu koncentraciju. No, bitno je da mi vjerujemo u sebe, a i znamo da naši navijači vjeruju u nas rekao je srednjak OK Gorice Davor Cota te nadodao: „Zato dođite i podržite nas u subotu protiv Rovinja jer zaista je lakše igrati kada vidimo da je naš trud i naše zalaganje prepoznato. Obećajem nećemo vas razočarati!“

Kao što vas je i Cota pozvao, dođite u subotu, 27.02.2016., u 18h u Gradsku sportsku dvoranu Velika Gorica i pomozite Goričanima da dođu do pobjede.

Post Utakmice odluke je prvi puta viđen na Odbojkaški klub Gorica.