Dan hrvatske glagoljice i glagoljaštva

  Na Dan hrvatske glagoljice i glagoljaštva pozivamo vas da naučite pisati glagoljička slova. Svoje znanje o glagoljici možete provjeriti na linku http://hrvatski.hr/volim-glagoljicu/ .  

Županijski LiDraNo

Županijska smotra LiDraNo 2019. održana je u Dugom Selu 21. veljače, a našu su školu predstavljali prvašići Iva Gašparić i Fran Todorić (dramsko-scenska točka, mentorica Ljubica Skelin) i osmašica Ida Nuković (novinarski rad, mentorica Antonina Briševac). Čestitamo Ivi i Franu na prvom nastupu na velikoj županijskoj pozornici! Iako najmlađi među glumcima, hrabro su izveli svoju točku „Na kuhači Greta“ i oduševili publiku i članove povjerenstva. Čestitamo i Idi Nuković čiji je novinarski rad (intervju „Znala sam samo da volim nogomet“) ...

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika

Na županijsku razinu Natjecanja iz hrvatskog jezika plasirali su se učenici Anja Makek, Marija Šporčić i Tonka Leš (7. razred) te Ivana Perica, Iva Rukavina Kremer, Leticija Maričić, Krešimir Školneković i Elena Kovačević (8. razred).  Čestitamo učenicima i njihovim mentorima prof. Željki Blažetić, prof. Goranki Dimoski i prof. Damiru Matoševiću!

Petaši u kazalištu

    Učenici petih razreda gledali su predstavu "Kako je tata osvojio mamu" u Gradskom kazalištu Žar ptica.    

Poziv na županijsko natjecanje iz geografije

Na županijskoj razini Natjecanja iz geografije boje naše škole branit će: Lukas Emanuel Zagorac i Andrija Barunović (5.razred) Katja Tkalec i Josip Šupe (6.razred) Lukas Rupčić, Erika Hanževački, Ivana Stepinac i Luka Gagula (7. razred) Filip Vid Cavrić (8. razred). Čestitamo pozvanim učenicima i njihovim mentoricama prof. Ladi Rojc i prof. Martini Mihanović Kalit.

Odlični rezultati naših informatičara

Na Županijskom natjecanju iz informatike naši su učenici ostvarili odlične rezultate: Fran Babić - 1. mjesto (Logo ) i 1. mjesto (Algoritmi), 8. razred Mihael Kardum - 1. mjesto (Algoritmi), 6. razred Vigo Misir - 5. mjesto (Logo), 6. razred Dan Križaj - 4. mjesto (Logo), 6. razred Fran Mikulčić- 5. mjesto (Logo), 5. razred. Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama profesoricama Maji Đuričić i Katarini Grgić Noršić! Mihaelu Kardumu i Franu Babiću želimo puno uspjeha u pripremama za državno natjecanje. ...

Poziv na županijsko natjecanje iz kemije

Na županijsku razinu Natjecanja iz kemije plasirali su se Vid Krstić, Tin Antun Kolar i Dora Čunčić (u kategoriji sedmih razreda) te Fran Babić i Ines Borić (u kategoriji osmih razreda). Čestitamo svim učenicima i njihovoj mentorici profesorici Dubravki Bayer.

Poziv na županijsko natjecanje iz biologije

Na županijsku razinu Natjecanja iz biologije pozvani su Vito Jurić i Nikola Paripović iz 8. razreda te Erika Hanževački i Ivana Stepinac iz 7. razreda. Čestitamo svim učenicima i njihovoj mentorici profesorici Nataliji Ivanković!

Županijske prvakinje u badmintonu

Naše su učenice osvojile prvo mjesto na Županijskom natjecanju školskih sportskih društava u badmintonu za učenice. Natjecanje je održano 15. 2. 2019. u sportskoj dvorani Osnovne škole „Ljubo Babić“ u Jastrebarskom. Pobjednička ekipa igrala je u sastavu: Valerija Gregurić, Luna Klišanić, Lea Kordić i Iva Mišković. Mentor učenicama bio je učitelj Stevan Pribić. Čestitke našim prvakinjama i navijamo za vas na državnom natjecanju!  

Domaćini Županijskog natjecanja iz informatike

Županijsko natjecanje iz informatike održalo se u našoj školi 15.2.2019. Učenici od 5. do 8. razreda sudjelovali su u kategorijama Logo, Algoritmi, Digitalne kompetencije i Osnove informatike. Ove godine nije bilo učenika u kategoriji Razvoj softvera. Početak natjecanja obilježili su naši zboraši sjajnom izvedbom "Bohemian rapsody", a zatim je započelo rješavanje zadataka po kategorijama. Našu su školu predstavljali Fran Babić, Mihael Kardum, Dan Križaj, Vigo Misir i Fran Milulčić.   Svim sudionicima natjecanja čestitamo na sudjelovanju i postignutim rezultatima!     ...

Izlet u Zagreb

Učenici 2.b i 2.e razreda s učiteljicama Dubravkom Livada i Suzanom Rauker vozili su se vlakom do Zagreba te bili gosti Hotela Esplanade. U zagrebačkom hotelu srdačan doček su im upriličili gospođica Ana Grgić i ostali zaposlenici.         

Akcija sakupljanja starog papira

DRAGI UČENICI I DRAGI RODITELJI OŠ Eugena Kumičića,   U srijedu 20.2.2019. godine organiziramo treću akciju sakupljanja starog papira u ovoj školskoj godini! Ispraznite svoje tavane i podrume, ne zaboravite na susjede i vidimo se „na vagi“ od 8 – 18 sati 

100. dan škole

Povodom obilježavanja 100. dana škole 1. b razred nacrtao je 100 stopala i po njima znakovito odskakao 100 skokova do ulaza u školu.     

Srebro na Državnom atletskom prvenstvu

Na Državnom atletskom prvenstvu Hrvatske u dvorani održanom 9.2.2019. godine naša učenica Tena Martinec (7.b) osvojila je srebrnu medalju u utrci na 800 metara. Tena je članica Maraton kluba Velika Gorica.  Čestitamo Teni na velikom uspjehu!  

Vuzel za Valentinovo

Posjetite naš prodajni štand u srijedu od 9 do 18 sati i pronađite originalan poklon za Valentinovo! Čekamo vas u predvorju škole.   Zadruga Vuzel