Prijava

Vaša prijava

Obavijest o javnom uvidu u Program gospodarenja za šume privatnih šumoposjednika gospodarske jedinice „Vukomeričko Kravarska brda“


Radovi na izradi Programa gospodarenja za šume privatnih šumoposjednika gospodarske jedinice Vukomeričko Kravarska brda (KO Bukovčak, KO Novo Brdo, KO Kravarsko, KO Kozjača, KO Cerovski Vrh, KO Cvetković Brdo, KO Dubranec, KO Vukomerić i KO Gustelnica) bliže se svom kraju.

Odjel za uređivanje šuma Uprave šuma podružnice (UŠP) Zagreb poziva sve zainteresirane na Uvid u prijedlog Programa u razdoblju od ponedjeljka 20. lipnja do petka 8. srpnja 2016. godine u prostorijama Šumarije Velika Gorica, svakim radnim danom od 8 do 14 sati. Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida na adresu Šumarije Velika Gorica, Kneza Branimira 1, 10410 Velika Gorica, ili poštom na adresu UŠP Zagreb, Nazorova 7, 10000 Zagreb.

Također, svi zainteresirani pozvani su da se uključe u javnu raspravu koja se planira održati u četvrtak, 7. srpnja 2016. s početkom u 10 sati u prostorijama lugarnice Krušak na adresi Krušak bb, Velika Buna. Obavijest možete pogledati u prilogu.

The post Obavijest o javnom uvidu u Program gospodarenja za šume privatnih šumoposjednika gospodarske jedinice „Vukomeričko Kravarska brda“ appeared first on suDjeluj.