Prijava

Vaša prijava

Pet vrijednih stipendija HBOR-a dostupno i studentima VVG-a


Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) objavila je natječaj za pet studentskih stipendija te zapošljavanje u sektoru informacijskih tehnologija po završetku studija.

Za stipendiju mogu konkurirati redovni studenti završne godine dodiplomskog ili diplomskog studija pripadnih područja s FER-a, PMF-a, FOI-a, TVZ-a, Ekonomskog fakulteta, Algebre, Visoke škole za informacijske tehnologije i Veleučilišta Velika Gorica.

VRIJEDNOST: 2 200 DO 2 700 KUNA MJESEČNO I ZAPOSLENJE

HBOR nudi stipendistima obavljanje stručne prakse, pomoć pri izradi diplomskog rada, učenje u okviru mentorskog programa te posao po završetku fakulteta u Sektoru informacijskih tehnologija za zanimanja sistemski analitičar, sistemski administrator i programer.

ZAVRŠITI FAKULTET

Stipendisti su dužni u roku od šest mjeseci nakon završetka akademske godine, pohađati stručnu praksu u HBOR-u te posebni edukacijski i mentorski program (140 sati).

Po završetku studija, stipendisti su se dužni zaposliti u HBOR-u na dvije godine, od čega se jedna godina odnosi na pripravnički staž.

NATJEČAJ DO KRAJA GODINE

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog upitnika i slanjem motivacijskog pisma.

U razmatranje će se uzeti samo studenti koji zadovoljavaju obavezne kriterije. Selekcijski postupak čine stručno testiranje, psihologijsko testiranje i selekcijski razgovori.

Prednost imaju najbolji studenti po ostvarenim ECTS bodovima i prosjeku i oni visoko motivirani.

Rok za prijavu je 31. prosinca.

Tekst: Ante Vekić, Foto: Pixabay (ilustracija)