Prijava

Vaša prijava

Grad zapošljava referenta za kadrovske poslove na određeno vrijeme


Upravni odjel za lokalnu samoupravu Grada Velike Gorice na određeno vrijeme i raspored na radno mjesto zapošljava jednu osobu. Traži se viši referent za kadrovske poslove.

Uvjeti su sveučilišno ili stručno prvostupničko zvanje upravne struke ili izjednačena VSS, najmanje jedna godina radnog iskustva i položen državni stručni ispit. Uz odgovarajuće iskustvo, mogu se prijaviti i kandidati bez položenog stručnog ispita uz uvjet da ga polože u zakonskom roku.

Osoba se prima na posao do povratka duže odsutne službenice s rodiljnog ili roditeljskog dopusta uz uvjet probnog rada u trajanju od dva mjeseca.

Pisane prijave podnose se putem pisarnice Grada Velike Gorice, ili poštom na adresu 10409 Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34, u roku od osam dana od dana objave oglasa.

OPIS POSLOVA, PLAĆA, TESTIRANJE

Radno mjesto obuhvaća poslove u svezi zbirki osobnih podataka, evidencije prisutnosti na radu i e-očevidnika, provedbe postupaka iz područja prava iz mirovinskog i zdravstvenog osiguranja za sva upravna tijela, provođenja jednostavnih upravnih tijela te izrade nacrta akata, izvješća i drugih srodnih poslova.

Plaću čini umnožak koeficijenta i osnovice za izračun plaće, uvećan za 0,5% za svaku godinu radnog staža. Koeficijent traženog radnog mjesta je 2,50, a osnovica za obračun plaće djelatnika Gradske uprave iznosi 3.050,00 kuna.

Provest će se pisano testiranje, a osim poznavanje Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi, provjeravat će se i poznavanje Zakona o službenicima i namještenicima, Zakona o plaćama, Zakona o radu, Uredbe o klasifikaciji radnih mjesta i Pravilnika o sadržaju i vođenju evidencije.

Natječaj možete vidjeti OVDJE.

Tekst: Ante Vekić, Foto: Pixabay (ilustracija)