Prijava

Vaša prijava

VG Komunalac: Radovi na rotoru u Gradićima još uvijek su u tijeku


VG Komunalac d.o.o. odgovorio je na upit o razlozima oštećenja, roku i cijeni sanacije rotora u Gradićima. Gradska tvrtka naglašava da su radovi još uvijek u tijeku, da su privremeno obustavljeni zbog vremenskih uvjeta te da će sva eventualna oštećenja ispravljati u skladu s mogućnostima.

Napominje se da je VG Komunalac samo izvođač radova koji radi po nalogu nadzornog inženjera u skladu s projektnom dokumentacijom. Iz Komunalca kažu da nije došlo do trajnih oštećenja te da sanacijskih troškova nije bilo. Odgovor prenosimo u cijelosti:

“Radovi na izgradnji „mini rotora“ u naselju Gradići još uvijek su u tijeku, što je vidljivo iz kompletne horizontalne signalizacije koja je označena sa žutom bojom, što je znak privremenosti te označava nedovršene radove.

Naime, ranije spomenuti radovi privremeno su obustavljeni radi nepogodnih vremenskih uvjeta, a isti će se nastaviti čim se steknu povoljniji vremenski uvjeti. Do tada, sva eventualna oštećenja, ukoliko do njih dođe, ispravljat ćemo u skladu sa našim mogućnostima, uzimajući u obzir nesmetano odvijanje prometa. Napominjemo dakle da je cjelokupni projekt izgradnje rotora još uvijek u realizaciji te da je VG Komunalac samo izvođač radova koji radi po nalogu nadzornog inžinjera, a u skladu sa projektnom dokumentacijom. Zaključno, na spomenutom rotoru nije došlo do nikakvih puknuća i trajnih oštećenja, stoga niti sanacijskih troškova nije bilo”, potpisuje voditelj radova na gradilištu Miljenko Vugrinović.

Naslovnu fotografiju snimio je čitatelj sinoć oko 21:30 h.

Tekst: Ante Vekić, Foto: čitatelj