Prijava

Vaša prijava

Kakvu osobu traže poslodavci? Postani intrapoduzetnik – povećaj svoje šanse u traženju posla.


Puno je govora o poduzetnicima, ljudima koji rade za sebe, kreiraju dane i svoja poslovanja, ali u današnje vrijeme sve više se razvija jedna druga skupina ljudi koja postaje sve više popularna među poslodavcima, a to su intrapoduzetnici.

Ako baš niste upoznati s nazivom, niste jedini, ali ako se želite isticati od drugih na listi prijavitelja, onda čitajte dalje.

Poslodavci koji razumiju kako inovacije pokreću svijet, shvaćaju da zaposlenici mogu svojim idejama i znanjima znatno doprinijeti razvoju posla i trebaju imati mjesta za rast. Moraju imati slobodu kako bi preuzeli inicijativu i krenuli u izazove, zaposlenici koji su hrabri, ali neophodni za rast. Sve više poslodavaca shvaćaju važnost takvog načina rada i poticanja, jer živimo u vrijeme gdje su inovacije svakodnevnica i moraju biti u korak s promjenama na tržištu kako bi opstali i razvijali se inače zatvaraju vrata svojeg poslovanja.

Rezultati takve hrabrosti? Poduzeća dočekuju otvorenih ruku potencijalne zaposlenike koji  su kreativni, proaktivni i fleksibilni – drugim riječima INTRAPODUZETNICI.

Intrapoduzetnici su traženi upravo zato što omogućuju poduzeću da bolje posluje. Zaposlenici ostaju u svojim ulogama jer su zadovoljni i ispunjeni svojim radom, a poduzeća rastu jer zadržavaju najbolje zaposlenike s najboljim idejama – to je pogodna situacija za obje strane.

Upoznajte se s projektom FEENICS koji upravo potiče razvoj takvih vještina mladih.