Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’


Grad Velika Gorica nositelj je Programa poticanja poduzetništva „Startup VG Inkubatora“ (u nastavku teksta: Inkubator).
Ovim Programom Grad Velika Gorica nudi poduzetnicima početnicima korištenje poslovnog prostora i raznih oblika poslovnih usluga u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja, a fokusiran je na unapređenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod mikro i malih poduzeća.

Predmet ovog Javnog poziva je davanje na korištenje poslovnog prostora u vidu radne jedinice prosječne površine od cca 5 m² i zajedničkih prostorija (prezentacijska dvorana, prostor za druženje, soba za sastanke, čajna kuhinja, sanitarni čvor). Prostor je klimatiziran, u potpunosti opremljen te pokriven optičkim Internetom.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali subjekti malog gospodarstva (obrti i trgovačka društva) definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva (NN 29/02, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/16) sa sjedištem, a obrtnici i s prebivalištem, na području Grada Velike Gorice.

Uvjeti:- imaju status poduzetnika početnika (poduzetnik do tri (3) godine poslovanja),
– obavljaju djelatnost iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te uslužnih djelatnosti,
– nemaju duga prema državi, Gradu Velikoj Gorici i trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Velike Gorice (Gradsko stambeno gospodarstvo VG, VG Čistoća, VG Vodoopskrba i VG Komunalac)

Detaljo o pozivu pogledajte na stranici Grada  OVDJE.