Prijava

Vaša prijava

Trešnjevka i Zelina novi prvoligaši

[]

Dok se u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi za žene još trebaju odigrati dva puna kola, ali i mnogo odgođenih utakmica, i riješiti pitanje tko će uz 1234 Viroviticu i Sinj napustiti društvo najboljih, u tri Druge hrvatske lige rukometašica, sve su dvojbe riješene. Novi prvoligaši od sljedeće sezone su Trešnjevka, Zelina i Trogir 58. Oni su naime bili pobjednici Drugih liga: Zapad, Sjever i Jug.

U Drugoj ligi Zapad, Trešnjevka je suvereno izborila prvo mjesto. Od 22 susreta, Zelene su bez poraza prošle cijelo natjecanje. Pri tome su ostvarile 19 pobjeda i tri remija, odnosno skupile 41 bod. Za sada su iza njih Rudar s 36 i Zamet s 34, ali i utakmicom manje. I to baš međusobnom koja će se igrati 28. svibnja u Rijeci.

Zelina je na Sjeveru također bila vrlo dojmljiva. Povratak u prvoligaško društvo izborile su s bodom prednosti u odnosu na ekipu Podravka 2 Lino. U 22 susreta, Zelinjanke su upisale 20 pobjeda i doživjela samo dva poraza, i to od Podravke 2 Lino 41:40, i Đurđevca 34:24. Drugo mjesto osvojio je sastav iz Koprivnice, a treće Đurđevac s dva boda manje od Zeline.

Objava Trešnjevka i Zelina novi prvoligaši pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.