Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Kurilovec pod vodstvom Tihomira Perekovića prekinuo neugodnu seriju

[]

Težak tjedan je iza nogometaša i uprave Kurilovca. Neugodan niz u kojem je momčad u posljednjih devet utakmica zabilježila sedam poraza, doveo je do razilaženja s trenerom Markom Pancirovom, a kompromisno rješenje do kraja sezone pronađeno je u Tihomiru Perekoviću, koji je imao dva dana za pripremu utakmice protiv Španskog.

Kao i njegov prethodnik i on se susreo s problemom manjak igračkog kadra (Rajić, Cruz, Šarić, Čurek, Hodak), no uspio je psihološki dobro pripremiti momčad za susret, poslije kojeg se u Kurilovcu ponovno osjetio dašak pozitivne euforije nakon pobjede 3:0. Nimalo jednostavno nisu domaći igrači došli do bodova, kojima je svi vjeruju zaustavljena negativna serija poraza. Više od sat vremena bila je to ravnopravna utakmica u kojoj su oba sastava imala svojih prilika no mreže su mirovale, sve do 67. minute kada je Luka Sedlaček otključao gol Patrika Gujića.

Nakon postignutog gola bilo je puno lakše i rasterećenije igrati, što su potvrdila još dva pogotka. Gostujući igrač, Ivica Crnogorac, u 79. minuti zatresao je vlastitu mrežu nakon pokušaja Nike Tolja, da bi tmurno i kišovito popodne na Udarniku pogotkom za konačnih 3:0 postavio Marin Sudar u 88. minuti susreta.

3. HNL SREDIŠTE, 32. KOLO
NK KURILOVEC – NK ŠPANSKO 3:0 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Sedlaček (67), 2:0 Crnogorac (79-AG), 3:0 Sudar (88)
NK KURILOVEC: Debijađi, Spudić (od 85. Krpan), Bakula, Ćosić, Adžić, Tolj, Sedlaček, Marinić, Bolješić, Milatović (od 46. Sudar), Muhar. TRENER: Tihomir Pereković
NK ŠPANSKO: Gujić, Bajan, Bencek, Šiprak (od 22. Crnogorac), Ivezić, Mudronja (od 46. Gavria), Tarle (od 46. Bajan), Ljubičić, Strmečki, Lerotić (od 70. Pavlek), Milinović. TRENER: Stipe Brnas

Objava VIDEO/FOTO: Kurilovec pod vodstvom Tihomira Perekovića prekinuo neugodnu seriju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.