Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gradići/Lomnica pobjednici Malonogometne lige Turopolja 2021.

[]

Slavljem igrača Gradići/Lomnica završilo je premijerno izdanje Malonogometne lige Turopolja, koja se u organizaciji Futsal Gorice u proteklih mjesec dana igrala na betoncu u Cvjetnom naselju. Finalna utakmica trebala se odigrati 27. svibnja, no zbog lošeg vremena finale je prolongirano za tjedan dana, što se pokazalo punim pogotkom.

Finalni sraz između ekipa Gradići/Lomnica-VG Centar pratilo je gotovo 150 posjetitelja, koji su mogli uživati u jako dobroj partiji, koja je u regularnom vremenu završila bez pobjednika, 2:2 te su o najboljima odlučivali sedmerci, koji su otišli do sedme serije. Za naslov pobjednika raspucavali su Marijo Šandor s jedne i Denis Petrlić s druge strane, a s(p)retnijim se pokazao Šandor, koji je ekipi Gradići/Lomnica donio naslov pobjednika.

Uz tri prvoplasirane ekipe, nagrađeni su i najbolji pojedinci; vratar SonyBoy Dražić, igrač Filip Turkalj i strijelac Matej Skrbin.

Objava FOTO: Gradići/Lomnica pobjednici Malonogometne lige Turopolja 2021. pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.