Prijava

Vaša prijava

FOTO: Vatrogasac sezonu zaključio pobjedom protiv Dinamo Hidrela

[]

Nogometaši Vatrogasca iz Kobilića prvenstvenu sezonu Prve županijske lige-Istok zaključili su pobjedom na domaćem travnjaku. Gost Kobilića bio je Dinamo Hidrel iz susjednog Novog Čiča. U rezultatski i ne odviše važnoj utakmici, Vatrogasac je slavio s 2:0 i barem na 24 sata skočio na treće mjesto.

Dugo su domaći igrači lomili goste, koji su u 43. minuti ostali bez vratara Zagorca koji se ozlijedio. Izostanak vratara domaća je momčad iskoristila samo dvije minute kasnije kada je Selver Muhić pogodio za vodstvo. U drugom dijelu nogometaši Vatrogasca bili su puno opasniji, a pobjedu su potvrdili tek u 80. minuti kada je Matej Kovačić postavio konačnih 2:0.

Po već uobičajenom scenariju, prorijeđena domaća navijačka skupina Browing imala je bakljadu, a posebno radostan zbog pobjede bio je predsjednik Anto Marić, koji je tijekom tjedna proslavio rođendan, kojeg su mu igrači čestitali pobjedom.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA- ISTOK, 29. KOLO
NK VATROGASAC – NK DINAMO HIDREL 2:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Muhić (43), 2:0 Kovačić (80)
NK VATROGASAC: Caput, Čavar (od 75. Antunović), Muhić (od 75. Kovačić), Kontić, Landeka (od 46. Novak), Šošić (od 62. Vuksan), Šimek, Vuković (od 46. Batinić), Matković, Grilec, Štefner. TRENER: Nino Matković
NK DINAMO HIDREL: Zagorac (od 43. Topalović), Jakovljević, Rus, Đuksi, Balenović, Zorić, Kuzmić, Slivak, Vukadin, Čičak, Čurla. TRENER: Mario Kajinić

Objava FOTO: Vatrogasac sezonu zaključio pobjedom protiv Dinamo Hidrela pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.