Prijava

Vaša prijava

USUSRET FINALU KUPA NOGOMETNOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE: Kurilovec ili Samobor?

[]

Nogometna sezona približava se svome, u vikendu pred nama igraju se posljednja kola. No, prije toga sutra će se u Samoboru odigrati finalna utakmica Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Finalni sraz koji će se odigrati na Gradskom stadionu u Samoboru izborili su branitelj naslova, NK Kurilovec i NK Samobor, prvak Jedinstvene županijske lige.

Kurilovčani su trostruki osvajači županijskog Kupa, pri čemu su u posljednja dva finala bili bolji od starijeg brata, prvoligaša HNK Gorice. Ovog proljeća Kurilovcu baš i ne cvatu ruže. Više je razloga koji su se odrazili na nešto slabije rezultate, nego što je to bilo jesenas. Promjena trenera i ustoličenje “vatrogasca”, Tihomira Perekovića po svemu sudeći izazvali su pozitivan šok kod igrača, koji su u posljednja dva kola zabilježili dvije pobjede, koje su dobra uvertira pred sutrašnje finale, u kojem će momčad u vitrine htjeti staviti još jedan trofej i na pobjednički način okončati sezonu.

Za Samoborce je ovo i više nego sjajna sezona, u kojoj bi osvajanje Kupa bio samo šlag na tortu. U prvenstvu Jedinstvene županijske lige, momčad trenera Franje Pužina bila je neprikosnovena od prvog kola. Sjajno posložena momčad, koja je spoj mladosti i iskustva u velikoj je mjeri zasluga sportskog direktora Marija Makaruna, koji je prošlog ljeta u Samobor vratio Štuleca, Ivkovčića, Kolara i druge, koji bi bili i pojačanja za momčadi iz viših rangova. A koliko su Samoborci u Jedinstvenoj županijskoj ligi bili superiorni najbolji je pokazatelj skor od 26 pobjeda i sedam remija.

Mogu li Samoborci završiti sezonu bez ijednog poraza znat će se sutra nešto prije 20 sati, kada sudac označi kraj susreta koji na Gradskom stadionu počinje u 18 sati.

Objava USUSRET FINALU KUPA NOGOMETNOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE: Kurilovec ili Samobor? pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.