Prijava

Vaša prijava

FOTO: Početkom kolovoza završavaju radovi u Tomaševićevoj

[]

Već gotovo mjesec dana traju radovi na rekonstrukciji Ulice kralja Stjepana Tomaševića u Velikoj Gorici, gdje se obnavlja 220 metara ceste. U sklopu radova, izvode se i radovi na vodovodnoj mreži, kao i na oborinskoj odvodnji.

-Naravno, izgradit će se i pješačke staze te parkirna mjesta. Gradilište je organizirano u dvije faze, kako bi barem dio prometa mogao funkcionirati. Također, radimo i sanaciju ceste koja ide prema vrtiću- kazao je za današnjeg obilaska gradilišta pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, Dubravko Katulić.

Rekonstrukcije ceste, ovaj dio grada bit će jedno od najpoželjnijih naselja za život u Velikoj Gorici, naglasio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

-Završetkom radova ovaj kvart dobiva jedan sasvim novi izgled. Uređenje ove ulice je samo kruna, dosad je većina zgrada energetski obnovljena, obnovljeno je malonogometno igralište, napravljeno je igralište za odbojku na pijesku sa svim popratnim sadržajima i, prije nekoliko godina, novi objekt dječjeg vrtića. Kada ovdje radovi završe, ovim dijelom grada ćemo se ponositi i s ponosom ga pokazivati-poručio je gradonačelnik Ačkar.

Objava FOTO: Početkom kolovoza završavaju radovi u Tomaševićevoj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.