Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Kupa nije pokleknula u Obrezini, naslov ide u Pokupsko

[]

Tjednima se u Turopolju i Vukomeričkim goricama pričalo o ovoj utakmici. Derbi susret između Kupe i domaće Mladosti okupio je u Obrezini gotovo 800 gledatelja koji su došli pogledati sraz dviju najboljih momčadi 1. ŽNL-Istok koje su u međusobnom susretu odlučivale o naslovu prvaka. U prednosti je bila Kupa koja je branila dva boda prednosti, dok je domaćem sastavu “igrala” samo pobjeda.

Nisu domaći igrači na kraju uspjeli, pritisak je učinio svoje, jer nakon 90. minuta igre rezultat je bio 1:1, što je značilo kako naslov odlazi za Pokupsko. Druga je to “kanta” za Kupu, čiji su igrači lani bili najbolji i u 2. ŽNL-Istok. Imala je Mladost nakon prvih 45. minuta vodstvo golom Alana Pejaka koji je bio siguran realizator najstrože kazne u posljednjim trenucima prvog dijela.

Nisu igrači Kupe gubili glavu, još odlučnije su ušli u drugih 45. minuta, a za trud koji su uložili nagrađeni su u 57. minuti kada je Benjamin Pirša poslao loptu iza leđa domaćeg vratara za veliko slavlje Kupa Boysa. Tražili su domaći igrači gol koji bi im donio slavlje, opsjedali su većim dijelom gol Dubravka Kuševića čija je mreža ostala netaknuta čime je nakon posljednjeg sučevog zvižduka moglo započeti veliko slavlje Pokupljana kojima su odreda čestitali i domaći kibici.

Komentar nakon 90. minuta bio je samo jedan pobijedio je nogomet. Da, gospodo pobijedio je nogomet, i to je najvažnije od svega.

Objava VIDEO/FOTO: Kupa nije pokleknula u Obrezini, naslov ide u Pokupsko pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.