Prijava

Vaša prijava

Krešimir Ačkar najboljim učenicima: Budite najbolji u onome što radite

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar primio je i prigodno nagradio najbolje učenike velikogoričkih i srednjih škola. Tim im je povodom gradonačelnik poručio neka budu najbolji u onome što rade.

-Nastavite ovaj kontinuitet biti najbolji, što god da radili u životu. U životu su najbitnije dvije stvari, zdravlje i obrazovanje. Zdravlje jer bez njega nema ništa, a obrazovanje zato što njime u životu možete riješiti sve probleme- kazao je gradonačelnik Ačkar obraćajući se najboljim goričkim učenicima uz poruku;

-Budite najbolji u onome što ćete raditi u životu- poručio je Ačkar.

U ime nagrađenih učenika osnovnih škola zahvalio se Luka Azinović,

-Hvala vam na priznanju koje nam je ukazano, što pokazuje da naš trud i zalaganje nije bilo uzaludno. Čast je biti u ovako probranom društvu i vjerujem da ćemo tako nastaviti i dalje- kazao je Luka, a u istom tonu zahvalu je izrekla u ime srednjoškolaca gimnazijalka Iva Mikulčić.

-Hvala vam u ime svih srednjoškolaca na ukazanom povjerenju i podršci, ali prvenstveno na vrednovanju našeg truda u protekle četiri godine- rekla je Iva.

Objava Krešimir Ačkar najboljim učenicima: Budite najbolji u onome što radite pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.