Prijava

Vaša prijava

Trofej Dinamo konačno stiže i u Veliku Goricu

[]

Po prvi put od početka Trofeja Dinamo, ovaj malonogometni turnir dolazi i u Veliku Goricu, zahvaljujući izvrsnim odnosima Futsal Dinama s Goričanima, koji su minulih godina znali ugostiti svoje goste na Humanitarki.

Trofej Dinamo održat će se od 2. do 4. srpnja na popularnom Betoncu u Cvjetnom naselju u Velikoj Gorici, gdje će nastupiti najbolji hakleri i haklerice u tri kategorije – seniori, seniorke i veterani. Za najbolje ekipe pripremljen je nagradni fond veći od 10 tisuća kuna, a kotizacija za nastup je 300 kuna, pri čemu seniorke ne plaćaju učešće na turniru.

Osim novčanih nagrada, pobjednicima su osigurane i druge nagrade u vidu vrijednih poklon bonova i darova. A osim bogatog nagradnog fonda, Trofej Dinamo Velika Gorica bit će drugi ovosezonski turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo, nakon Dugava, te će se i na Betoncu odlučivati o putnicima na veliku završnicu na Šalati u rujnu.

-Zanimljivost je kako se turnir neće odigrati na našoj poznatoj plavoj podlozi iz izvanrednog razloga što se na centru igrališta na Betoncu nalazi veliki Dinamov grb, remek djelo navijača iz Gorice- poručili su organizatori.

Osim nogometnih turnira, organizatori su se pobrinuli i za bogat dodatni sadržaj i program van nogometnih aktivnosti. Kraj Betonca nas tako očekuje i veliki pješčanik za one najmlađe, te šašavi poligon za sve generacije. Osim toga, posljednji dan turnira, u nedjelju, očekuje nas i zanimljiv kulturni program. Bend Retrodukcija će svirati za sve posjetitelje Trofeja Dinamo i njegove pobjednike, a cijeli događaj upriličit će i humanitarna tombola za pomoć najpotrebitijima.

Objava Trofej Dinamo konačno stiže i u Veliku Goricu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.