Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Lukavec preko Posavca do naslova u Kupu

[]

Finalna utakmica Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice odigrana je jučer na igralištu u Leknenom, gdje je Posavec ugostio momčad Lukavca. Iako se očekivala lagana pobjeda gostujućeg sastava koji igra u dva ranga više, domaći nogometaši koji su na putu do finala izbacili i dva bolje rangirana kluba (Lomnica, Gradići) prikazali su se u dobrom svjetlu te nisu pali bez ispaljenog metka. Naslov je pripao Lukavcu, koji je do pobjede došao u nastavku susreta.

Nisu se domaći nogometaši nimalo uplašili budućeg trećeligaša te su u skladu sa svojim mogućnostima parirali i pokušali što duže svoju mrežu držati netaknutom. U tome su bili i više nego uspješni, a nagrada im je stigla u 26. minuti kada je sudac Marinčević nakon igranja rukom pokazao na bijelu točku. Izazvalo je to mnoštvo uvreda i rasprava s glavnim arbitrom, koji najglasnije u tome nije počastio kartonima. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Smolko, koji je Posavec doveo u vodstvo.

Lukavec do izjednačenja stiže u 43. minuti golom Kaurina, nakon što je vrlo dobri vratar Andrijanić obranio prvi udarac. Pobjedu gostima uvelike je olakšalo isključenje domaćeg kapetana Darka Kučana u 53. minuti. Brojčano nadmoćniji gosti tu su prednost naplatili golovima Humeljaka i Kaurina, nakon čega su utakmicu rutinirano priveli kraju.

Pehare i medalje kapetanima obje momčadi uručio je Željko Mihalj, predsjednik Nogometnog saveza Velika Gorica.

KUP NOGOMETNOG SREDIŠTA VELIKA GORICA
NK POSAVEC – NK LUKAVEC 1:3 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Smolko (26-11m), 1:1 Kaurin (43), 1:2 Humeljak (58), 1:3 aurin (63)
NK POSAVEC: Andrijanić (od 75. Starešinčić), Postružin (od 64. Župetić), Budinski, Buzov, Lucin, Smolko (od 86. M.Kučan), Jambrešić, Dan.Kučan (od 76. Duvnjak), Den.Kučan, Rajner (od 50. Avgustinović), Dar.Kučan (cap.). TRENER: Alen Breščaković
NK LUKAVEC: Luter, M.Grdenić (od 70. Tuka), Lagundžija (od 79. Orešković), Meter, Humeljak (od 65. Elez), Borković, Kaurin, J.Grdenić (od 60. Konjevod), Ezgeta, Puntarić, Krpečanec (od 86. Kovačić). TRENER: Slaven Batovanja-Gičev

 

 

Objava VIDEO/FOTO: Lukavec preko Posavca do naslova u Kupu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.