Prijava

Vaša prijava

Efikasno drugo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine

[]

U vikendu za nama odigrana su dva kola Malonogometne lige Turopolja i Posavine. Nakon premijer u Mraclinu, gdje je posebno veselo bilo na trećem poluvremenu uz svirku Grupe Sjaj, liga je jučer nastavljena kod povratnika u natjecanje, Ribnice.

Bilo je to naročito efikasno kolo jer u osam odigranih susreta postignuto je ukupno 39 zgoditaka. Posebno raspoloženi bili su igrači Lazine Čičke i Vukovine, koji su svojim protivnicima Rakitovcu i Veleševcu “utrpali” po sedam “komada”.

Nakon dva kola stopostotni učinak imaju Lazina Čička, Buševec, Kuče i Ribnica.
Nastavak lige je već sutra u Čičkoj Poljani gdje su na rasporedu od 15 sati susreti; Buševec-Ribnica, Jagodno-Čička Poljana, Drnek-Bukevje, Kuče-Okuje, Novo Čiče-Turopolje, Rakitovec-Veleševec i Vukovina Gornje Podotočje.

REZULTATI 2. KOLO
Gornje Podotočje-Novo Čiče 3:4, Turopolje-Jagodno 5:1, Čička Poljana-Kuče 0:4, Okuje-Drnek 0:0, Bukevje-Buševec 0:5, Ribnica-Mraclin 2:1, Lazina Čička-Rakitovec 7:0, Veleševec-Vukovina 0:7

Objava Efikasno drugo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.