Prijava

Vaša prijava

BREŠKA LIGA: Stopostotni Lučelnica, Markuševec i Šiljakovina

[]

Breška karavana jučer je zastala na Donjem Hruševcu kod gazde Daniela Gorenca, koji je i ovoga puta pokazao veliko srce i gostoprimstvo. Za prošlogodišnje treće mjesto, Gorenc se obvezao počastiti sve sudionike ovogodišnje lige gajbom pive i besplatnom hranom. Obećanje ispunjeno. O domaćinstvu ne treba trošiti previše riječi, jer nakon malonogometnih uzbuđenja započela je zabava koja je potrajala do dugo u noć uz taktove Grupe MAX 5.

Na vrućem asfaltu druge ovosezonske pobjede zabilježili su Lučelnica, Markuševec i Šiljakovina. Branitelji naslova, Gornja Opatija u rubrici bodova je i dalje na 0, jer nakon poraza od Lučelnice, mjeru im je uzelo i Kravarsko.

-Fajn ekipi vu novom modnom izričaju, neke nove ekipe, bravo za njih, faliju nam neke stare ekipe, šteta za njih, ali verujem da nam i ovo leto bu prešlo vu zanimljivim i neizvjesnim događanjima. Pretežno stare snage su nas po ekipama dočekale, naravno uz ponegdje iznenađujuće jokere- u osvrtu na prvi vikend će voditelj lige Zlatko Petrac.

REZULTATI 2. KOLO
Opatija-Lučelnica 1:5, Kravarsko-Gornja Opatija 4:0, Gornji Hruševec-Velika Buna 0:0, Mala Buna-Strezojevo 1:3, Markuševec-Pokupsko 2:0, Lijevi Štefanki-Gladovec 3:1, Kozjača-Donji Hruševec 1:4, Šiljakovina-Dubranec 4:3

Objava BREŠKA LIGA: Stopostotni Lučelnica, Markuševec i Šiljakovina pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike