Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kurilovec sjajan domaćin Malonogometne lige VG Sjever

[]

Treće kolo malonogometne lige VG Sjever odigrano je na SRC Udarnik uz sjajnu organizaciju MNE Kurilovec. Svaki domaćin podiže rezultatsku ljestvicu na više, a domaćini iz Kurilovca postavili su standard kojeg bi se svi trebali pridržavati.

Teren je bio sjajno pripremljen i ograđen panelima, za sve ekipe bila je osigurana voda, a po odigravanju utakmica svi su se mogli okrijepiti dobro rashlađenim napitcima, ili počastiti sjajnom kotlovinom koju je pripremio kurilovečki MasterChef Mario Filipančić-Fila.

Uvjerljivom pobjedom protiv Strmca (4:0) vrh poretka preuzelo je Rakarje, koje je na uštrb bolje gol razlike ispred Obrezine, koja je odigrala susret bez pogodaka protiv Plesa. Prve pobjede zabilježili su Velika Mlaka i Gradići koji su bili uvjerljivi protiv Mičevca i Črnkovca. Najuvjerljiviju pobjede upisala je Kosnica koja je s 5:0 porazila Ščitarjevo, dok je Kurilovec rutinski odradio susret protiv Selnice, koja je jedina bez bodova.

Sljedeće kolo domaćin je Črnkovec, a igra se u Kobiliću na igralištu Vatrogasca.

REZULTATI 3. KOLO:
Rakarje-Strmec 4:0, Velika Mlaka-Mičevec 3:0, Kosnica-Ščitarjevo 5:0, Pleso-Obrezina 0:0, Gradići-Črnkovec 4:0, Selnica-Kurilovec 1:2.

POREDAK:
1. Rakarje 7, 2. Obrezina 7, 3. Kosnica 6, 4. Kurilovec 6, 5. Ščitarjevo 6, 6. Gradići 4, 7. Velika Mlaka 4, 8. Pleso 4, 9. Mičevec 3, 10. Črnkovec 3, 11. Strmec 1, 12. Selnica 0.

Objava FOTO: Kurilovec sjajan domaćin Malonogometne lige VG Sjever pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.