Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gornje Podotočje osvojilo Kup, Veleševcu sve simpatije

[]

Na Knejama u Kučama za vikend je odigran Kup Malonogometne lige Turopolja i Posavine, koji je potvrdio riječi voditelja Lige, Zorana Smrekara koji je u najavi kazao kako u Kupu nema favorita.

Kuče nije po treći puta osvojilo trofej, jer su zaustavljeni u četvrtfinalu od Novog Čiča, koje je pak u polufinalu poraženo od najugodnijeg iznenađenja natjecanja, Veleševca, koji je u ligu ušao s tri poraza, da bi u Kupu ispisao najljepšu priču otkako sudjeluju u Ligi.

S tri pobjede (Bukevje, Mraclin, Novo Čiče) Veleševčani su izborili finale gdje ih je čekao susret protiv Gornjeg Podotočja, čiji su igrači cijeli turnir odigrali na visokoj razini, a svoju su nadmoć potvrdili i finalnom pobjedom od 4:0, čime su osvojili prvi ligaški trofej.

Pehare finalistu i osvajaču Kupa dodijelio je dogradonačelnik Neven Karas.

REZULTATI
OSMINA FINALA: Okuje – Buševec 2:4, Turopolje – Drnek 6:1, Čička Poljana – Rakitovec 2:1, Gornje Podotočje – Vukovina 4:2, Jagodno – Mraclin 0:2, Veleševec – Bukevje 3:1,
Novo Čiče – Lazine 4:2, Kuče – Ribnica 5:3
ČETVRTFINALE: Buševec – Turopolje 0:2, Čička Poljana – Gornje Podotočje 0:2, Mraclin – Veleševec 0:0 (1:3), Novo Čiče – Kuče 1:1 (3:2)
POLUFINALA: Turopolje – Gornje Podotočje 1:2, Veleševec – Novo Čiče 2:1
FINALE: Gornje Podotočje – Veleševec 4:0

Objava FOTO: Gornje Podotočje osvojilo Kup, Veleševcu sve simpatije pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.