Prijava

Vaša prijava

FOTO: Stari Rim uvjerljivi pobjednik Memorijala Nikole Gmižića u Čičkoj Poljani

[]

Udruga za sport i rekreaciju Frajer iz Čičke Poljane s uspjehom je organiziralo sedmo izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Nikola Gmižić. Ovogodišnje izdanje turnira bilo je najbrojnije do sada, jer na turniru je sudjelovalo 15 momčadi, podijeljenih u pet skupina. Uz pobjednike, u četvrtfinale su se plasirale i tri najbolje drugoplasirane momčadi.

Pobjedničkim trofejom sasvim zasluženo okitila se momčad Starog Rima, koja je neokrznuto prošla kroz grupnu fazu, da bi od četvrtfinala njihova mreža ostala netaknuta do kraja turnira. U četvrtfinalu su “konobari” Starog Rima s 2:0 svladali Party house Stupnik, u polufinalu MNK Heineken s 1:0, dok je u finalu s 2:0 pobijeđena momčad Laser Inženjeringa.

Polufinale i finale golovima je obilježio Marko Ivančić kojem je pripala nagrada za najboljeg igrača. I preostale dvije pojedinačne nagrade pripale su njegovim suigračima Mislav Miklec proglašen je za najboljeg vratara, a Goran Ivanušić je bio najbolji strijelac.

Nagrade najuspješnijim pojedincima i momčadima dodjeljivali su Ljubica Gmižić i gradonačelnik Krešimir Ačkar uz suport glavnog dvojca turnira Mladena Matanovića i Miroslava Bogovića, koji su s uspjehom odradili još jedno izdanje turnira.

REZULTATI:
ČETVRTFINALA: MNK Heineken – DT Arena Novo Čiče 0:0 (6:5-7m), CB Stari Rim – Party house Stupnik 2:0, Laser Inženjering – Mančester Junajted 3:0, Auto Glazure – Laki interijeri 0:2
POLUFINALA: MNK Heineken – CB Starim Rim 0:1, Laser Inžerering – Laki interijeri 4:0
ZA TREĆE MJESTO: Laki interijeri – MNK Heineken 0:1
FINALE: CB Stari Rim – Laser Inženjering 2:0

Objava FOTO: Stari Rim uvjerljivi pobjednik Memorijala Nikole Gmižića u Čičkoj Poljani pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.