Prijava

Vaša prijava

NK MLADOST O SMJENI TRENERA JOSIPA TADIĆA: Morali smo birati između igrača i trenera

[]

Mnogo prašine podigla je jučer vijest o smjeni trenera Josipa Tadića u Obrezini, nakon što je s momčadi ostvario plasman u Jedinstvenu županijsku ligu. O svemu navedenom kontaktirali smo i Upravu kluba koja nam je iznijela svoju stranu priče.

-Moramo napomenuti da je najzaslužnija za uspjeh ekipa ,nikako sam trener, Uprava ili bilo tko drugi- odmah na početku će klupsko vodstvo Mladosti.

-Treneru Tadiću istekao je ugovor i samim time mu je ponuđen novi na mjesto voditelja juniorske momčadi, koju je trener odbio. Nitko ne osporava rad trenera, međutim kako je on rekao u svom intervjuu, cilj koji je pred njega stavljen bio je ulazak u JŽNL, koji on nažalost nije ispunio, jer je ekipa završila sezonu kao drugoplasirana te se nije uspjela plasirati u viši rang. Slijedom reorganizacije dobili smo mogućnost igranja kvalifikacijske utakmice koju smo pobijedili te se plasirali- napominju iz Mladosti.

Uprava se osvrnula i na činjenicu kako je nekolicina igrača nezadovoljna trenerom.

-Nije riječ o nekolicini, već o većini, što je potvrđeno od strane predstavnika igrača na sastanku s Upravom. Naime, igrači su odlučili otići ako Josip Tadić ostane treneri i mi kao Uprava smo morali donijeti odluku da li se odreći 11 igrača ili otkazati suradnju treneru- kažu nam iz kluba, koji su naročito razočarani ponašanjem trenera na sportskom terenu.

-Ponašanje trenera kao sportskog djelatnika nije bilo kako dolikuje, već naprotiv kontra. Između ostaloga, činjenica je da trener Tadić nema potrebnu licencu za vođenje momčadi u JŽNL- kaže nam Uprava Mladosti iz Obrezine te odbacuje navode kako klub vodi ulica.

-Klub ne vodi ulica već grupa ljudi koja je svojim radom i zalaganjem došla do stabilnog kluba koji brine za sedam selekcija. Još jednom želimo zahvaliti Josipu Tadiću na suradnji te mu želimo uspjeh gdje god bio- za kraj će iz Mladosti.

Objava NK MLADOST O SMJENI TRENERA JOSIPA TADIĆA: Morali smo birati između igrača i trenera pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.