Prijava

Vaša prijava

Zlatku Radiloviću i Željku Dorotiću “Zlatne ruke”

[]

Svečanom akademijom Hrvatska obrtnička komora proslavila je svoj dan. Dragutin Ranogajec, predsjednik Komore, poručio je ovom prigodom da su obrtnici čuvari tradicije i nositelji izazovne i zahtjevne sadašnjosti, a Hrvatska obrtnička komora suvremeni poslovni servis koji obrtnicima pruža usluge s ciljem lakšega poslovanja i jačanja hrvatskoga gospodarstva.

-HOK je i dom strukovnoga obrazovanja. Mi smo jedina gospodarska institucija koja stoji na braniku strukovnih zanimanja u Hrvatskoj- rekao je Ranogajec.

Uvodnom dijelu svečanosti prisustvovao i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, dok je najviše obrtničko priznanje statuu „Zlatne ruke“ s poveljom, za dugogodišnji uspješan rad u obrtu i izniman doprinos razvoju hrvatskoga obrtništva, nagrađenima uručio izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić.

Među osmero dobitnika statue „Zlatne ruke“ je i Zlatko Radilović, vlasnik obrta za tiskarske i grafičke usluge „Graforad“ iz Rugvice, dok je među 12 nagrađenih obrtnika plaketom „Zlatne ruke“ vlasnik dimnjačarskog obrta „Dim“ iz Velike Gorice Željko Dorotić. Obojici je čestitao zamjenik župana Damir Tomljenović, koji je svečanoj akademiji prisustvovao u ime Zagrebačke županije.

 

Objava Zlatku Radiloviću i Željku Dorotiću “Zlatne ruke” pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike