Prijava

Vaša prijava

Krijumčari migranata kod Velike Gorice bježali od policije. Poginula jedna osoba, ozlijeđeno više ljudi

[]

Krijumčari migranata, u bijegu s dva terenska vozila pred policijom, sletjeli su s ceste u šumu kod Velike Gorice pri čemu je poginuo jedan suvozač i ozlijeđena većina putnika koje su prevozili, a tijekom intervencije lakše je ozlijeđena policijska vježbenica.

Dva sumnjiva terenca marke Volvo austrijskih i Mercedes mađarskih registracija policajci su opazili između naselja Okuje i Guci, a nakon što su oglušili na zvučne i svjetlosne signale, započeli su potjeru kojoj su se priključili i zagrebački policajci. Pritom je Mercedes sletio s kolnika u šumu, dok je Volvo prvo udario u dva zaustavljena policijska vozila i također sletio u šumu.

Prema dosad utvrđenom smrtno je stradao suvozač iz Volva, nakon što je udario u službena vozila i sletio u šumu. Osobe iz terenaca, za koje se kasnije utvrdilo da se radi o stranim državljanima, dale su se u bijeg prema šumi, ali su nedugo potom pronađene.

Daljnjim postupanjem utvrđeno je da su vozači u dva vozila prevozili više stranih državljana, od kojih je većina ozlijeđena u slijetanju i naletu vozila zbog čega im je liječnička pomoć pružena u zagrebačkim bolnicama.

Objava Krijumčari migranata kod Velike Gorice bježali od policije. Poginula jedna osoba, ozlijeđeno više ljudi pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.