Prijava

Vaša prijava

SENZACIJA IZ TUROPOLJA: Igor Hajduk u Mraclinu

[]

Nogometaši Mraclina u dvije su sezone preskočili dva ranga natjecanja, iz 1. ŽNL-Istok došli su do 4. NL-skupina B. Shodno tome, klupska Uprava na čelu s predsjednikom Goranom Vukašincem i sportskim direktorom Lukom Cvetnić, korak po korak osnaživala je momčad, koja će od jeseni imati veliko pojačanje u ionako ubojitom napadu, koji je pojačan Igorom Hajdukom.

O Hajdukovim kvalitetama ne treba previše trošiti riječi; bio je član one prve šampionske Gorice, koja je osvajala trećeligaški i drugoligaški naslov, kasnije je karijeru gradio igrajući u Austriji, nakratko je opet bio u Gorici u 2. HNL, da bi potom nastavio “trpati” mreže uza Turopoljac i Gradiće, gdje je u netom završenoj sezoni bio najbolji strijelac 4. NL s ukupno 30 zgoditaka.

-Dečki iz Mraclina već me dvije sezone ganjaju, i nakon moje jedne od najuspješnijih sezona odlučio sam prihvatiti njihovu ponudu. Mraclin me više želio, nego što su me Gradići željeli zadržati- kaže nam Hajduk, koji je večeras i službeno predstavljen na Staroj grabi.

-Oko uklapanja u novu momčad neće biti problema, a ja osobno želim da s Mraclinom nastavim tamo gdje sam stao s Gradićima- za kraj će Hajduk.

Dobrodošlicu mu je ispred kluba zaželio predsjednik Goran Vukašinec, sportski direktor Luka Cvetnić te član Izvršnog odbora Miroslav Ilčić.

-To je igrač o kojem ne treba trošiti riječi. Ja mu se ovim putem zahvaljujem što je odabrao našu sredinu, kao onu u kojoj će nastaviti svoju karijeru- rekao je predsjednik Vukašinec.

Inače, NK Mraclin s pripremama za novu sezonu kreće 27. srpnja.

Objava SENZACIJA IZ TUROPOLJA: Igor Hajduk u Mraclinu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.