Prijava

Vaša prijava

GORAN VUKAŠINEC, predsjednik NK Mraclin: Ostanak trenera Damira Milanovića naše je najveće pojačanje

[]

Nogometni klub Mraclin jučer je predstavio najveće ovoljetno pojačanje – Igora Hajduka, koji na Novu Grabu dolazi iz Gradića, gdje je prošle sezone bio najbolji strijelac 4. NL Središte Zagreb.

-Mi u Turopolju znamo što predstavlja ime Igora Hajduka. To je golgeter, od kojega trenutno na našem podneblju nema boljeg igrača. Kako naš klub ide prema naprijed tako i mi nastojimo dodatno pojačati i osnažiti momčad- istaknuo je s ponosom predsjednik Goran Vukašinec.

-S nama je iako je imao razne ponude od Treće lige pa na više ostao naš trener Damir Milanović, koji je naše najveće pojačanje. On je sve ponude odbio i ostao u Mraclinu, što nam imponira. Uz njega će i dalje biti Mario Škrablin, koji je zadužen za kondicijsku pripremu. Upravo zbog toga, svi mi u klubu vjerujemo kako će i ove sezone to biti dobitna kombinacija- nastavio je Vukašinec.

Uz Igora Hajduka, dres Mraclina u novoj će sezoni nositi i Dejan Debijađi koji stiže iz Odre, te bivši junior Hrvatskog dragovoljca Marko Mataija, dok su se od Mraclina oprostili Mario Kos koji je otišao u Mladost (O) i Hrvoje Kolarić, čija nova destinacija nije poznata.

-Još uvijek postoji mogućnost da nam se pridruže dva do tri igrača s kojima trenutno vodimo razgovore- zaključio je Vukašinec.

Objava GORAN VUKAŠINEC, predsjednik NK Mraclin: Ostanak trenera Damira Milanovića naše je najveće pojačanje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.