Prijava

Vaša prijava

GORICA OPEN 2021: U subotu u Cvjetnom pikado turnir na otvorenom

[]

Nakon što je na betoncu u Cvjetnom naselju početkom srpnja održano premijerno izdanje Trofeja Dinamo, ovaj vikend donosi nam još jedno zanimljivo događanje. Pikado klub Chill u suradnji s KOP Turom i Pješčanom Arenom, u subotu 24. srpnja organiziraju pikado turnir na otvorenom, čime se Velika Gorica upisuje na kartu gradova u kojima će se održati službeni turnir na otvorenom.

-Takvi turniri nisu česti, no mi smo se odlučili na taj iskorak i prionuti organizaciji turnira na našem popularnom betoncu u Cvjetnom naselju. Koronavirus malo nas je usporila, no krećemo na otvorenom- kaže nam glavni organizator Ivano Krusha.

Igrat će se paralelno na osam aparata, a organizatori očekuju dobar odaziv igrača.

-Prema prvim prognozama očekuje se mnoštvo ljudi, dobra zabava, dobra muzika i dobra klopa- ističe Krusha, koji se nada kako će na velikogoričkom turniru zaigrati i najbolji hrvatski pikadist Boris Krčmar, ako mu to dozvole obaveze.

Kotizacija za nastup je 50 kuna, a cjelokupan iznos prikupljenih kotizacija ide u nagradni fond, gdje su za najbolje osigurani i pehari, kao i hrana za sve sudionike.

Početak turnira je u 16 sati.

Objava GORICA OPEN 2021: U subotu u Cvjetnom pikado turnir na otvorenom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.