Prijava

Vaša prijava

ZVONIMIR LOVRIĆ O OSTAVCI MIROSLAVA ŠKORE: Miroslav Škoro je taj koji je bacio iskru, a sad vatra gori sama i širi se

[]

Mnogo prašine i polemike podigla je jučerašnja neopoziva ostavka čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Predsjednik goričke podružnice Zvonimir Lovrić, putem Facebooka je poručio kako on ne podnosi ostavku na mjesto predsjednika.

-Miroslav Škoro je pokrenuo lavinu, okupio ljude, bio je kap koja je prelila čašu, ali stranku smo osnovali mi. Ja sam jedan od tih s te već legendarne osnivačke skupštine 29. veljače 2020. Miro je moj prijatelj i uz njega sam i krenuo. No, to ne znači da se uz njega i povlačim. Ja NE PODNOSIM ostavku na mjesto predsjednika Ogranka Velika Gorica!- poručio je Lovrić te istaknuo kako je Domovinski pokret treća politička sila u Hrvatskoj.

-Igramo značajnu ulogu u vlasti u Velikoj Gorici, što je ogroman uspjeh koji se dogodio sigurno ne samo zbog Mire. Ideje popravljanja političkog života u Hrvata, ideja suverene, funkcionalne države i pravednog društva nije zamrla u našem narodu. Miro će uvijek biti tu negdje uz nas, njegova popularnost nam je donijela veliki broj članova i glasača. Međutim, ne zaboravite da je Miro micanjem svojega imena iz naziva stranke predao tu istu stranku NAMA narodu, hrvatskim domoljubima da je gradimo i da stranka počiva na nama. Miro nije htio da stranka preraste u kult ličnosti i zato je dao prednost jakim pojedincima, a sebe stavio malo po strani. Miroslav Škoro je taj koji je bacio iskru, a sad vatra gori sama i širi se, širi na cijelu nam Domovinu- poručio je Lovrić te najavio kako stranka ide naprijed.

-Idemo naprijed jer ideja Domovinskog pokreta ne živi samo u jednom čovjeku već u cijelom narodu. Uz dopredsjednika Radića i cijelu silu izvrsnih pojedinaca o kojima se tek treba čuti u javnosti, sami ćemo iskrojiti budućnost stranke. Kao uvijek i u svemu, zajedno smo jači! Nema predaje!- zaključio je Lovrić.

Objava ZVONIMIR LOVRIĆ O OSTAVCI MIROSLAVA ŠKORE: Miroslav Škoro je taj koji je bacio iskru, a sad vatra gori sama i širi se pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Kušanje mladih vina