Prijava

Vaša prijava

Prvo ovosezonsko slavlje nogometaša Gorice

[]

U susretu drugog kola 1. HNL Gorica je kod kuće svladala Šibenik s 3-1, a golove za domaćine postigli su Hrvoje Babec (27), Matar Dieye (66), dok je treći pogodak autogol Karla Bilića (69). Upravo je Karlo Bilić u 87. minuti postigao jedini pogodak za Šibenčane.

Domaćini su poveli u 27. minuti kada je Kristijan Lovrić ubacio iza leđa obrane, koja je bila neoprezna, a Hrvoje Babec pogađa za 1-0. Utakmica je definitivno odlučena sredinom drugog poluvremena u razmaku od tri minute. Gorica je u 66. minuti izvela korner, gosti su izbili loptu, ali je ona vraćena prema šesnastercu i senegalski napadač Matar Dieye iskosa s deset metara zabija za 2-0. Treći pogodak Goričani zabijaju u 69. minuti, a zasluge pripadaju najboljem igraču utakmice Kristijanu Lovriću, čiji je neopasni šut s ruba 16-erca branič Šibenika Karlo Bilić skrenuo u vlastitu mrežu.

Mogli su Goričani i uvjerljivije slaviti, jer su imali dosta gol šansi koje nisu iskoristili. Tako je Jovičić u 16. minuti iz blizine pokušao petom zabiti, ali je golman Rogić loptu odbio u korner. U 36. minuti Lovrić je s 20 metara pogodio gredu, a u 54. minuti nakon ubačaja Lovrića Senegalac Dieye je promašio prazan gol s dva metra, pucajući iznad gola.

Utješni pogodak gosti su postigli u 87. minuti. Karlo Bilić, koji je postigao autogol, ovaj puta je nakon kornera i gužve zatresao protivničku mrežu za konačnih 3-1.

Objava Prvo ovosezonsko slavlje nogometaša Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.