Prijava

Vaša prijava

FOTO: Krenuli nogometaši Mraclina

[]

Lopta se ponovno zakotrljala terenima Grabe u Mraclinu. Vrijeme odmora i uživanja je završilo te su trener Damir Milanović i njegov pomoćnik Mario Škrablin jučer obavili prozivku igrača i prvi trening.

-Mi nastavljamo tamo gdje smo stali lani. Imat ćemo tri treninga tjedno i utakmicu preko vikenda. Dogovorene su tri utakmice i nastup na turniru u Meštrici- kaže trener Damir Milanović, koji je ovog ljeta imao i ponude za preuzimanje drugih klubova, no atmosfera u Mraclinu kaže bila je presudna za njegov ostanak.

-Moram priznati kako je meni ovdje prelijepo. Dečki su me lijepo primili, kao i Uprava. Na kraju krajeva, predsjednik Vukašinec i Luka Cvetnić odigrali su najvažniju ulogu u mom ostanku- istaknuo je mraclinski strateg.

Prvu pripremnu utakmicu momčad ima već u nedjelju protiv Poleta, potom slijedi susreti protiv Lekenika (6. kolovoza), 14. kolovoza je nastup na turniru u Meštrici, a za 21. kolovoza dogovorena je utakmica protiv Poleta (SK), ako ne bude Kup susreta.

-Ambicija je uvijek biti što bolji. Mi smo novaci u ligi, a to smo bili i lani pa smo sve iznenadili. Mi smo fokusirani na sebe i idemo svojim putem- zaključio je Milanović.

Tijekom ljeta Mraclinu su pristupili Dejan Debijađi (Odra), Igor Hajduk (Gradići), Marko Mataija (Hrvatski dragovoljac), Karlo Klarić (HNK Gorica), a radu sa seniorima priključila su se i dvojica domaćih juniora; Antonio Dadović i Luka Kos, dok su Mraclin napustili Ivan Cerovski (Stupnik), Domagoj Desput (Posavec), Hrvoje Kolarić (Mladost DD), Ivan Kos (Turopolje) i Mario Kos (Mladost O).

Trenerski dvojac i igrače ispred klupske Uprave dočekali su predsjednik Goran Vukašinec, dopredsjednik Matija Kos te član Izvršnog odbora kluba Miroslav Ilčić, koji nisu bili od prevelikih riječi, tek je predsjednik svima skupa poželio puno uspjeha i sreće u novoj sezoni.

-Drago mi je što smo se vratili u Četvrtu ligu. Na tome smo jako puno radili u posljednje dvije sezone. Naša su očekivanja da nastavimo s dobrim igrama te da nastavimo s pobjedničkim nizom.Gdje će nas to dovesti ne zamaramo se time, jedino što znamo je da mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu- zaključio je predsjednik Goran Vukašinec.

Objava FOTO: Krenuli nogometaši Mraclina pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.