Prijava

Vaša prijava

MNL TUROPOLJA I POSAVINE: Karavana po prvi puta stiže u Rakitovec

[]

U vikendu pred nama na rasporedu su utakmice 12. i 13. kola Malonogometne lige Turopolja i Posavine, na kojoj se za tron bore Kuče i Vukovina, koji su bodovno poravnati na vrhu s 31 osvojenim bodom. Iz drugog plana “vreba” Buševec koji ima tri boda manje.

Liga se sutra nastavlja u Rakitovcu, koji premijerno nastupa u ligi. Početak druženja je od 15 sati na betonskom igralištu kod osnovne škole, iza zaštićenog spomenika prirode, stogodišnjeg turopoljskog hrasta. U nedjelju u organizaciji Bukevja karavana dolazi u Lekneno, na igralište NK Posavec gdje će domaćinstvo odraditi već spomenuta ekipa Bukevja.

U subotnjim susretima igraju; Rakitovec-Turopolje, Ribnica-Okuje, Čička Lazina-Čička Poljana, Mraclin-Gornje Podotočje, Buševec-Vukovina, Veleševec-Bukevje, Drnek-Novo Čiče i Kuče-Jagodno, dok u nedjelju igraju; Bukevje-Ribnica, Novo Čiče-Kuče, Vukovina-Drnek, Gornje Podotočje-Buševec, Turopolje-Mraclin, Jagodno-Veleševec, Čička Poljana-Rakitovec i Okuje-Čička Lazina.

Objava MNL TUROPOLJA I POSAVINE: Karavana po prvi puta stiže u Rakitovec pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.