Prijava

Vaša prijava

Velikogoričan Mislav Bikfa i Dubravac Igor Karakaš sudionici biciklističkog maratona Vukovar-Knin

[]

U čast svih poginulih branitelja – heroja u Domovinskom ratu i u spomen vojno redarstvene akcije Oluja, od 1. kolovoza do 5. kolovoza održat će biciklistički maraton Vukovar – Knin u organizaciji četvorice biciklista, Marija Marića (BIH, Mostar), Kristijana Kiće Mihaljevića (Vukovar), Mislava Bikfe (Velika Gorica) te Igor Karakaša iz Općine Dubrava.

Put je dugačak nešto manje od 600 kilometara i staje se na svim mjestima gdje su spomen obilježja hrvatskim braniteljima, pale se svijeće te se tako sudionici maratona prisjećaju svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Prvi dan vozit će se od Vukovara do Nove Gradiške potom do Siska, Slunja te zadnja relacija do Knina.

Organizatori ističu kako maraton organiziraju povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i od samih početaka se trude povećati broj sudionika te ukazali na važnost bavljenja sportom.

 

Objava Velikogoričan Mislav Bikfa i Dubravac Igor Karakaš sudionici biciklističkog maratona Vukovar-Knin pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Tko nije na moru, trk u Vukovinu!