Prijava

Vaša prijava

Jarun preokretom do pobjede kod Vrbovca

[]

Trećeligaš Vrbovec i novopečeni drugoligaš Jarun jučer su snage odmjerili u prijateljskom ogledu na Gradskom stadionu, pred dvjestotinjak gledatelja.

U izjednačenoj i dinamičnoj utakmici do vodstva je prvi stigao domaćin u 69. minuti. Martinović je s desetak metara pogodio donji kut, nakon lijepe akcije Domagoja Colarića i Sliškovića.

Gosti su do preokreta došli u posljednjih devet minuta susreta. Najprije je u 81. minuti Brkić precizno pogodio s desetak metara donji kut, a nakon kornera s lijeve strane u 84. minuti Proleta je najviši u skoku i glavom iz blizine trese domaći mrežu za pobjedu Jaruna 2:1.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK VRBOVEC – NK JARUN 1:2 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Martinović (69), 1:1 Brkić (81), 1:2 Proleta (84)
NK VRBOVEC: Zrinščak, Frigan, K. Colarić, Lovrić, Krizmanić, Ćosić, Škaro, Babić, Martinović, D. Colarić, Slišković (još su igrali: Bilić, Režabek, G. Tolić, Novokmet, Trošić, M. Tolić, Bubnjar, Kliček, Hercig). TRENER: Dražen Biškup
NK JARUN: Bermanec, Blaževski, Proleta, Večerić, Kčira, Ačkar, Adžić, Šiško, Kim, Mamić, Brkić (Još su igrali: Tyler, Bošnjak, Park, Bamba, Groznica). TRENER: Jerko Leko

Objava Jarun preokretom do pobjede kod Vrbovca pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.