Prijava

Vaša prijava

MNL VG SJEVER: Otvoren lov na drugu i treću poziciju, sutra Kup natjecanje

[]

Rakarje je bilo odličan domaćin 10. kola Malonogometne lige VG-Sjever. Kurilovec je nastavio pobjednički niz te je u srazu sa Strmcem došao do devete uzastopne pobjede.

Rakarje se pobjedom protiv Kosnice vratilo u igru za najviši plasman zbog čega će posljednje kolo lige biti itekako zanimljivo, jer još uvijek je otvoren lov na drugu i treću poziciju, U najboljoj poziciji trenutno je drugoplasirana Velika Mlaka koja ima 19 bodova, dok sa 17 bodova svoju šansu za biti na tronu traže Kosnica, Rakarje, Pleso i Ščitarjevo.
No, do 14. kolovoza i završnih obračuna, pred vodstvom Lige i svim sudionicama je dorađivanje Kup natjecanja, koje će se u organizaciji Selnice odigrati sutra u Kobiliću s početkom u 9,00 sati.

U prvom dijelu natjecanja momčadi su podijeljene u četiri skupine po tri momčadi, od kojih će pobjednici izboriti polufinala koja su na rasporedu od 16,30 sati.

Finalna utakmica je u 18,30 sati.

Objava MNL VG SJEVER: Otvoren lov na drugu i treću poziciju, sutra Kup natjecanje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.