Prijava

Vaša prijava

DAMIR MILANOVIĆ, trener NK Mraclin: Vjerujem da će sve to ići u dobrom smjeru

[]

Nogometaši Mraclina danas su odigrali drugu pripremnu utakmicu. Nakon što su u prvoj provjeri sa 6:0 svladali Polet, u srazu s četvrtoligašem Lekenikom odigrali su 0:0.

-Za sada je sve super. Dečki sve dobro podnose, jer pripreme su malo žešće nego inače. Polako se ekipiramo, a ono što me naročito veseli je odaziv na treninge, jer na svakom treningu je 15 do 16 igrača, tako da mislim da će to biti sve bolje i bolje- rekao nam je Milanović i potom se osvrnuo na utakmicu s Lekenikom.

-Bila je ovo jako dobra utakmica. Po tempu mogu slobodno reći da je ova utakmica bila jača od bilo koje utakmice koju smo mi odigrali u prošlom prvenstvu, bez imalo omalovažavanja prema Jedinstvenoj županijskoj ligi. Realizacija i nije preveliki problem, teške su noge i iza nas je težak tjedan. Isto tako i Lekenik je jedna agresivna ekipa, a to nas čeka u svakoj prvenstvenoj utakmici. Kad se koš malo ekipiramo, ja mislim da će to biti i bolje- istaknuo je Milanović.

U tjednu pred nama Mraclinci nastavljaju po ustaljenom ritmu treninga, dok ih u subotu 14. kolovoza očekuje nastup na turniru u Gornjoj Lomnici, gdje igraju protiv Lukavca.

-Ovaj tjedan će biti udarni. Pred nama su dvije utakmice na turniru, gdje ćemo pokušati izrotirati čim više igrača. Vjerujem da ćemo tu biti kompletni, jer iza toga nam slijedi završni tjedan pred prvenstvo i Kup utakmicu.

Objava DAMIR MILANOVIĆ, trener NK Mraclin: Vjerujem da će sve to ići u dobrom smjeru pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.