Prijava

Vaša prijava

ZORAN TOMČIĆ, trener NK Lekenik: Vjerujem da ćemo biti stabilan četvrtoligaš

[]

Zoran Tomčić u novoj će sezoni sjediti na klupi novog člana 4. NL, Lekenika, odakle je došao iz Poleta. Iza momčadi je desetodnevni pripremni period, a danas je protiv Mraclina odigrana i prva utakmica, koja je završila rezultatom 0:0.

-Ovog ljeta imao sam više ponuda, a ja sam odabrao onu ambicioznog kluba i sredine. U ekipi ima par igrača koje sam trenirao u Segesti, tako da je odluka bila jednostavna i lagana za mene- o odlasku u Lekenik će Tomčić.

-S obzirom na ovu utakmicu koja je bila jača nego bilo koja prvenstvena u petoj ligi, mogu biti zadovoljan. Iako sam nekoliko dana bio odsutan, dečki su radili po mome programu i to je koliko ja vidim dobro odrađeno. Moram priznati kako sam za prvi puta jako zadovoljan- osvrnuo se na utakmicu Tomčić, čiji će puleni do prvenstvenog starta još igrati protiv; Mladosti (O), Zelengaja, Turopolja, Odre i Mladosti (B).

-Klub želi mirnu sezonu bez stresova. Svi vjerujemo da možemo biti stabilni četvrtoligaš- zaključio je trener Lekenika, Zoran Tomčić.

Objava ZORAN TOMČIĆ, trener NK Lekenik: Vjerujem da ćemo biti stabilan četvrtoligaš pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.