Prijava

Vaša prijava

U VELIKU GORICU STIŽE SLAVEN BELUPO: Cilj je pobjeda i tri boda

[]

U 6. kolu HT Prve lige, HNK Gorica će od 18.55 sati na Gradskom stadionu dočekati NK Slaven Belupo. Ogled s tradiocionalno neugodnim gostom, koji je posljednji poraz u Velikoj Gorici doživio još u prosincu 2019. godine, najavili su trener Krunoslav Rendulić i branič Krešimir Krizmanić.

-Nije Slaven Belupo neugodan protivnik samo nama, nego svim momčadima u ovoj ligi. Riječ je o čvrstoj, dobro posloženoj momčadi, koja će sigurno doći sa svojim planom, željama i ambicijama, ali sve to imamo i mi. Ponavljam opet, mi u svakoj utakmicu tražimo način kako doći do pobjede, naravno da će tako biti i ovoga puta, a veseli me što je momčad u boljem izdanju što se tiče izostanaka nego uoči prethodnih utakmica- kazao je trener Rendulić.

-Dolazi nam protivnik s kojim nikad nije lako, s kojim smo u prošlosti često imali problema i gotovo u pravilu igrali utakmice koje su bile 50-50. I ovoga puta nas čeka teška i zahtjevna utakmica, no vjerujem da smo u stanju ostvariti svoj cilj. Uostalom, ostali smo i ponešto dužni u posljednjoj utakmici u Maksimiru, pogotovo u napadačkom dijelu- dodao je Krizmanić.

Objava U VELIKU GORICU STIŽE SLAVEN BELUPO: Cilj je pobjeda i tri boda pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.