Prijava

Vaša prijava

PRIJATELJSKA UTAKMICA: Turopoljac – Samobor 0:2

[]

Na Knejama u Kučama odigrana je vrlo dobra pripremna utakmica između Turopoljca i Samobora. Za oba sastava ovo je bila generalna proba uoči skorašnjeg prvenstvenog starta u kojem će Turopoljac u nedjelju ugostiti Rakov Potok, dok Samobor prvenstvo Četvrte lige otvara susjedskim derbijem protiv Save (S). Prije toga će Samoborci u srijedu u pretkolu Kupa gostovati u Biogradu kod Primorca.

Bolje rangirani gost iz Samobora slavio je s 2:0, no njihov trener Stjepan Bašić istaknuo je kako može biti zadovoljan rezultatom, no ne i igrom, dok domaći trener Marko Pancirov daleko zadovoljni igrom Turopoljac može biti u drugom dijelu, kada su njegovi igrači bili konkretniji i opasniji po gol Samobora, za razliku od prvih 45. minuta u kojima su bili dosta rezervirani.

Samobor je bolju igru naplatio s dva pogotka, po jednim u svakom periodu igre. U prvom dijelu u 17. minuti za vodstvo Samoboraca strijelac je bio Severec, dok je na 2:0 povisio Elez u 81.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK TUROPOLJAC – NK SAMOBOR 0:2 (0:1)
STRIJELAC: 0:1 Severec (17), 0:2 Elez (81)
NK TUROPOLJAC: Zagorac, Martinić, Markulin, Čunčić, Ilečić, Dejanović, Šestok, Mlinarić, Horvat, Jaki, Perić (još su igrali; Lauš, Begić, Kovačić, Čaić, Klenović, Rak). TRENER: Marko Pancirov
NK SAMOBOR: Musović, Milas, Tušek, Severec, Ibrahimović, Guliš, Ašanin, Mohač, Krajačić, Čerkez, Štulec (još su igrali; Bišćan, Elez, Kotarski, Grgečić, Vujić). TRENER: Stjepan Bašić

Objava PRIJATELJSKA UTAKMICA: Turopoljac – Samobor 0:2 pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.